JURA C8 Piano Black (EA)

Kompaktní formát, neuveřitelná chuť

Kávovar C8 prezentuje novou kategorii kávovarů „premium economy“ od JURA. Kompaktní kávovar, který dosahuje maximálních výsledků s designem prémiových kávovarů pro speciální kávový zážitek.

Minimalismus, který zvládá všechny klasické speciality: kávu, espresso, cappuccino a latte macchiato. Kávovar C8 je vybaven mlýnkem Professional Aroma Grinder (P.A.G.) a spařovací jednotkou osmé generace, která vytáhne plnou chuť z každého šálku. S kávovarem C8 je snadné nastavit nejen množství kávy a mléka, ale také intenzitu chuti podle vašeho osobního vkusu.

Působivé konvexně konkávní linie kávovaru C8 odrážejí DNA prémiového segmentu. Nenáročný Easy Control Panel s tlačítky zajišťuje jednoduché a intuitivní ovládání.

S voliteným příslušenstvím Wi-Fi Connect a aplikací J.O.E.®, lze kávovar C8 ovládat prostřednictvím smartphonu nebo tabletu a může se pochlubit řadou doplňků, které posouvají uživatelský zážitek na další úroveň.

Čistý požitek

Kávovar C8 má kompaktní rozměry, ale připravuje prvotřídní kávu. Díky 3D spařovací jednotce s variabilní kapacitou 5 až 16 g, zachytí C8 celý rozsah aroma kávy v jediném šálku. Pulzní extrakční proces (P.E.P.®) zajišťuje, že každé espresso je perfektně připraveno podle standardu baristy, přičemž je zde také prostor pro přidání vlastního osobního twistu s individuálním nastavením hrubostí mletí a množství vody i mléka. S funkcí dvou šálků je možné připravit dva šálky espressa nebo kávy současně – ideální pro společné chvíle u kávy.

C8_EA_det_PB_design_screen_fr
C8_EA_emo_PB_CupPlat
Jemná mléčná pěna stiskem tlačítka

Jemná mléčná pěna umožňuje rozvinout chuť latte macchiata, nebo dodává cappuccinu dokonalý závěr. Kávovar C8 připravuje tyto dvě klasiky s jemnou mléčnou pěnou stisknutím tlačítka a nabízí nekompromisní kvalitu. Technologie jemné mléčné pěny, která napěňuje mléko dvakrát ve dvou samostatných komorách, vytváří lehkou texturu a velmi specifický typ mléčné pěny.

Sofistikovaný kompaktní design

Inspirován naším prémiovým segmentem, může se kávovar C8 pochlubit sofistikovaným nadčasovým designem vln: zakřivené linky charakterizují vodní nádržku a zvýrazňují chromovanou odkapní mřížku. Dynamika vln pokračuje na konvexně konkávní přední části, která zachycuje designový jazyk C8 v jednom kompaktním celku. C8 se může pochlubit jasným designem a nekonvenční jednoduchostí a dosahuje působivého výkonu v kompaktním formátu.

C8_EA_emo_PB_VarietyCof_en
V číslech:
Počet kávových specialit 6
Objem nádržky: 1,6l
Objem zásobníku na zrnkovou kávu: 200g
Zásobník zbytků (počet porcí): 16
Šířka: 26cm
Výška: 32,5cm
Hloubka: 43,7cm